Våra produkter

Hos Guld & Co finns allt du behöver för att dekorera din handled med ett vackert armsmycke. Letar du efter ett stilrent Bismarck armband i 18k guld eller ett tidlöst X-länk armband?  Vårt breda sortiment inkluderar vackra armsmycken i flera olika modeller och storlekar så att våra kunder kan välja helt efter sina personliga preferenser och önskemål. Vårt fokus ligger på att erbjuda våra kunder enastående hantverk och omsorgsfullt utvald design. Vi har även vackra tennisarmband.

Bismarck armband

Våra Bismarck armband är ett uttryck för tidlös elegans och kvalitet. Dessa vackra armsmycken är tillverkade med omsorg och precision, och finns tillgängliga i flera olika storlekar och designer. Som kund kan du välja den som passar din handled perfekt och kompletterar din stil på bästa sätt. Bismarck armband är en klassiker som aldrig tappar sin charm och pryder handleden på ett stilfullt sätt. Utforska vårt sortiment av Bismarck armband och hitta det som passar bäst för din personliga preferens. 

X-länk armband

Om du letar efter ett stilrent armsmycke som alltid kommer vara aktuellt är ett X-länk armband det perfekta valet för dig. Våra X-länk armband i 18k guld är klassiska och passar att bära i alla tillfällen. Dessa armsmycken finns tillgängliga i olika storlekar och modeller för att du som kund ska kunna välja det armband som passar din personliga stil bäst. Ett X-länk armband är en investering i kvalitet och stil som kommer att vara med dig i generationer. 

Utforska vårt urval av armsmycken och välj det perfekta X-länk armbandet som passar just din personlighet och stil.

Tennisarmband

Vår kollektion erbjuder vackra tennisarmband som pryds av gnistrande ädelstenar som bildar en skimrande rad runt hela din handled. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en elegant design. Om du letar efter ett stilfullt och klassiskt smycke är ett tennisarmband verkligen något för dig! 

Armsmycke i äkta guld

Utöver våra vackra Bismarck- och X-länk armband erbjuder vi på Guld & Co andra fantastiska designer och modeller av armsmycken. En av dessa är ett klassiskt tennisarmband med vackra briljantslipade diamanter i 1.00 carat. Varje armsmycke i vår kollektion är tillverkade i 18K guld. Vi lägger stort fokus på att skapa våra armsmycken med stor omsorg och fint hantverk för att säkerställa högsta kvalitet för våra kunder. Vår kollektion är mångsidig och rymmer flera olika stilar, från klassiska och tidlösa till moderna och unika, för att passa olika preferenser.