Våra produkter

Diamant halsband

6,490.00 kr33,990.00 kr

Halsband X-länk 18k – 1x

12,990.00 kr13,990.00 kr
Kampanj

Halsband X-länk 18k -2x

22,690.00 kr27,690.00 kr

Hos Guld & Co kan du hitta vackra halssmycken i äkta 18k guld, inklusive stilrena X-länk halsband, vackra tennishalsband och eleganta Bismarck halsband. Vårt breda sortiment omfattar en mängd olika smycken, perfekta för att komplettera din personliga stil. Oavsett om du letar efter ett tidlöst halsband för daglig användning eller ett glittrande diamanthalsband för speciella tillfällen, har vi på Guld & Co något för dig. För dig som vill ha ett personligt halssmycke kan vi även skapa personliga halsband med din valda bokstav. Utforska våra 18k guldhalsband och upptäck det perfekta halssmycket för att förgylla din smyckessamling.

X-länk halsband

I vårt sortiment av halssmycken hittar du våra klassiska X-länk halsband. Det vackra halsbandet i 18K guld är skapat i en tidlös X-länk design som pryder halsen på ett stilfullt sätt. Ett X-länk halsband är perfekt att använda vid festliga tillfällen, men kan även förhöja ditt utseende till vardags på ett fantastiskt sätt. Detta halssmycke finns tillgängligt i två olika modeller och i flera olika storlekar för att passa flera olika preferenser. Alla våra halsband är skapade med omsorgsfullt hantverk för att säkerställa hög kvalitet. Utforska vårt sortiment av X-länk halsband och välj det som passar din stil bäst.

Halssmycken för alla tillfällen

För att smycka ditt dekolletage på det mest fängslande sättet erbjuder vi på Guld & Co en mångfald av vackra halssmycken för varje tillfälle. Vårt sortiment omfattas av en mängd olika halssmycken för alla tillfällen. Från subtila och stilrena halsband till imponerande guldkedjor, hittar du något som passar både till vardags och till fest. Varje halssmycke är noga utvalt för att ge en känsla av lyx och elegans. Vi erbjuder även personliga halsband i form av en egen vald bokstav i glittrande diamanter för dig som uppskattar personliga smycken.

En design som uppskattas av de flesta är det klassiska X-länk halsbandet med sin stilrena länkdesign. Ett annat populärt val bland våra kunder är det eleganta och tidlösa Bismarck halsbandet. Båda dessa halssmycken erbjuder en sofistikerad och attraktiv look som fångar ögat och passar väl in i olika stilar och tillfällen.