Våra produkter

Inga produkter hittades

På Guld & Co har vi ett exklusivt utbud av örhängen med diamanter. Inom vårt sortiment kan du hitta örhängen i olika material, inklusive platina, vitguld, roséguld och klassiskt guld. Denna variation ger dig möjlighet att välja det material som bäst kompletterar din personliga stil och preferenser. Vår kollektion låter dig även anpassa storleken på centerdiamanten enligt dina personliga preferenser, oavsett om du föredrar en diskret diamant eller en större central sten. Varje örhänge i vårt sortiment är skapat med expertis och omsorg för att säkerställa högsta kvalitet och en tidlös design. Vi erbjuder labbodlade diamanter på våra örhängen och de finns i både sexklo eller fyrklo. 

Diamant örhängen

Våra örhängen med diamanter är skapade med omsorg i solitär design. Den tidlösa estetiken gör dessa örhängen till en accessoar att bära med stolthet, oavsett vilket typ av sammanhang det gäller. Den klassiska och eleganta utformningen på våra diamantörhängen gör de lika passande för formella tillfällen, som för vardagligt bruk, vilket ger bäraren möjlighet att lysa upp varje enskilt ögonblick. 

Vilken storlek ska jag välja på diamanten?

När man ska välja storlek på diamanter utgår man från karat. Karat är enheten för att mäta diamantens vikt, vilket i sin tur även påverkar diamantens storlek. Med andra ord innebär det att ju högre karat du väljer, desto större kommer diamanten att bli. I och med att karaten blir högre, påverkas även priset på dina örhängen. På Guld & Co har vi karatstorlekar som sträcker sig från 0,10 – 1,50ct. Att välja rätt storlek handlar mycket om personlig preferens och hur markant du vill att dina diamant örhängen ska framstå. Vårt kunniga team finns alltid tillgängliga för att guida dig genom val av smycken och säkerställa att du hittar det perfekta paret som matchar din stil och önskemål på Guld & Co.