Våra produkter

Guld & Co erbjuder ett brett sortiment av exklusiva ringar. I vårt imponerande sortiment kan du hitta ringar med eller utan ädelstenar, diamanter eller pärlor. Vi erbjuder dessutom en palett av ädla metaller bestående av rödguld, vitguld, roséguld och platina, vilket ger dig möjlighet att välja den perfekta tonen som kompletterar din personliga stil. Tryggt köp online. I vår populära kollektion finner du bland annat den tidlösa charmen hos en klassisk Bismarck ring, samt den eleganta utstrålningen i en X-länk ring. 

Vi värderar våra kunders önskemål, och därför har du som kund i många fall möjlighet att anpassa diamantens storlek och ringens design efter förfrågan. För att få en personlig offert efter era önskemål kan ni maila in er förfrågan alternativt fylla i vårt kontaktformulär.

Bismarck ring

Med sin karakteristiska länkdesign är en Bismarck ring en klassiker som aldrig förlorar sin charm. Denna tidlösa ring har en speciell plats i hjärtat av många smyckesälskare och representerar elegans och styrka. Våra Bismarck ringar är skapade med äkta ädelmetaller och personligt hantverk. Utforska vårt sortiment av Bismarck ringar och välj den ring som passar din personliga preferens bäst!

X-länk ring

En X-länk ring kännetecknas av sin stilrena design och enkelhet som utstrålar modernitet. Denna ring är både sofistikerad och iögonfallande, vilket gör den till det perfekta valet för den som önskar något mer samtida. Precis som våra Bismarck ringar är våra X-länk ringar skapade med omsorgsfullt hantverk och tillverkade av ädla metaller för att säkerställa högsta kvalitet. Utforska vårt sortiment av X-länk ringar och välj den som passar din stil bäst.

Att tänka på när du ska köpa ringar

Ringstorlek, personlig preferens och material är några faktorer som kan vara bra att ta hänsyn till när du ska köpa en ring i äkta guld. Vad gäller materialval är rödguld, vitguld, roséguld och platina tillgängliga hos oss på Guld & Co. Oavsett vad du söker i en ring, är vi här för att erbjuda dig kvalitet och expertis. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta ringen som passar din personliga stil och önskemål. 

Vilken ringstorlek har jag?

Att vara medveten om din ringstorlek är viktigt för att säkerställa att din ring passar perfekt och är bekväm att bära. För att avgöra din ringstorlek på egen hand kan du använda en enkel mätmetod hemma. Följ dessa steg:

  1. Ta en bit papper eller ett snöre och linda det runt det fingret du planerar att bära ringen på.
  2. Markera punkten där ändarna på pappret eller snöret möts.
  3. Mät längden mellan märket och änden av pappret eller snöret i millimeter.
  4. Använd sedan en ring storlekskarta eller en online-guide för att omvandla längden till din korrekta ringstorlek.

Detta enkla mätningssätt hjälper dig att fastställa din ringstorlek och gör det lättare att välja rätt storlek. Det säkerställer att din nya ring sitter bekvämt och passar perfekt. Om du velar mellan två storlekar, välj den större.