Våra produkter

På Guld & Co vet vi att valet av en vigselring är ett av de mest betydelsefulla besluten i ditt liv, därför vill vi göra upplevelsen minnesvärd för er. I vårt sortiment av vigselringar hittar du något för alla möjliga preferenser, inklusive alliansringar och förlovningsringar. Besök vår butik eller utforska vårt online-sortiment och upptäck varför vi är ditt bästa val för vigselringar i Göteborg.

På Guld & Co värderar vi våra kunders önskemål högt. Därför kan du skräddarsy din vigselring så att den passar din preferens. För att få en personlig offert efter era önskemål kan ni maila in er förfrågan alternativt fylla i kontaktformuläret här.

Vigselringar i Göteborg

På Guld & Co vill vi göra din process att välja förlovningsringar enkel. Genom att erbjuda ett brett sortiment av vackra förlovningsringar, som dessutom går att anpassa efter dina personliga önskemål, skapar vi en enklare process för dig. Vårt erfarna team erbjuder dessutom rådgivning och rekommendationer via telefon eller mail om du har någon fundering. Om du har möjlighet kan du även besöka vår butik i Göteborg och prova vigselringar i verkligheten.

Att tänka på när du väljer vigselring

Att välja rätt vigselring kan kännas överväldigande. Det finns ett enormt utbud på marknaden som omfattar flera olika modeller, designer, storlekar och material att välja bland. På Guld & Co finns vi här för att göra ditt val av vigselring lättare. Genom vårt utbud av vackra ringar, i kombination med att vår personal finns tillgänglig för rådgivning, kan vi tillsammans komma fram till vilken ring som passar er bäst.

Det finns ett antal faktorer du bör tänka på innan du börjar leta efter den perfekta vigselringen. Det är till exempel viktigt att ha koll på din ringstorlek. För att få fram den rätta ringstorleken är det rekommenderat att mäta sitt finger flera gånger under dagen, då fingrarnas storlek förändras av blodflödet. Utöver att hålla koll på din ringstorlek är det även bra om du har en ungefärlig bild av vad du är ute efter – ett bra exempel är att tänka i nyanser: på Guld & Co erbjuder platina, vitguld, roséguld eller klassiskt rödguld. 

Vilken ringstorlek har jag?

Att vara medveten om din ringstorlek är viktigt för att säkerställa att din ring passar perfekt och är bekväm att bära. För att avgöra din ringstorlek på egen hand kan du använda en enkel mätmetod hemma. Följ dessa steg:

  1. Ta en bit papper eller ett snöre och linda det runt det fingret du planerar att bära ringen på.
  2. Markera punkten där ändarna på pappret eller snöret möts.
  3. Mät längden mellan märket och änden av pappret eller snöret i millimeter.
  4. Använd sedan en ring storlekskarta eller en online-guide för att omvandla längden till din korrekta ringstorlek.

Detta enkla mätningssätt hjälper dig att fastställa din ringstorlek och gör det lättare att välja rätt storlek. Det säkerställer att din nya ring sitter bekvämt och passar perfekt. Om du velar mellan två storlekar, välj den större.